КОИ СМЕ НИЕ

“Всички масла” ЕООД е фирма, чиято основна дейност е търговия на едро и дребно  с моторни масла, греси, добавки, акумулатори и консумативи за всякакви видове превозни средства. За да можем да гарантираме качеството на предлаганите от нас продукти нашата мрежа от партньори при доставките включва единствено официалните вносители на брандовете, както на местно ниво, така и западноевропейски компании. За Ваше улеснение фирмата ни разполага с три склада на територията на България – София, Пловдив и Варна. Разполагаме и със собствен транспорт, който ни дава възможност да извършваме доставки до едрови и крайни клиенти и в други населени места.

КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

В нашата фирма работят голям екип от подбрани специалисти с дългогодишен опит в бранша с продажба на масла и консумативи за моторни превозни средства. Всеки един от тях е преминал успешно през ежегодни обучения в най-големите петролни компании в света: Shell, Castrol и Exxon Mobil, което ни прави лидер в качественото и професионално обслужване на Вашите потребности. Смело можем да заявим, че сме в крак с всички нови технологии и тенденции при производството на петролни продукти. Ние знаем как и с какъв продукт да покрием изискванията, заложени от всеки един производител на моторни превозни средства.

НАШАТА ЦЕЛ

Основната цел на фирмата е да спечели доверието на клиентите и да осигури удовлетвореността им. За тази цел даваме гаранция на произхода и високото качество на предлаганите от нас продукти. Разбира се, липсата на висока надценка на продуктите допринася за множеството доволни клиенти.

Непрекъснато разработваме атрактивни бонус схеми и отстъпки за редовните ни клиенти, безплатни доставки и промоции. Стараем се да оптимизираме качеството при обслужването и всеки Ваш коментар или съвет в тази посока е безценен за нас.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Ние сме насреща! При възникнали проблеми или въпроси, ние сме готови  да разрешим коректно и професионално всеки Ваш проблем, да задоволим всяка една нужда, свързана с Вашия автомобил. Потърсете ни и ще останете доволни.